Peta prolećna "Novosadska cvetna pijaca" u petak i subotu

U petak i subotu, 13. i 14. maja održaće se peta "Novosadska cvetna pijaca" u prolećnom ciklusu, na platou ispred Spensa. Radno vreme Novosadske cvetne pijace je u petak od 8.30 do 19.00 časova, a u subotu od 8.00 do popodnevnih i predvečernnjih sati. Podršku je pružila Gradska uprava za privredu.

Na dobro poznatoj lokaciji, plato ispred SPENS-a, svim našim sugrađanima i sugrađankama će se predstaviti proizvođači cveća, sadnica i opreme za hortikulturu, proizvođači meda i hrane. Izlagači su pripremili raznovrsnu ponudu sezonskog cveća, sadnica četinara i lišćara, kaktusa, perena, opreme za sadnju i baštu, nešto zdravo i slatko i slano.

Cilj nam je da promovišemo male proizvođače i da im omogućimo da predstave svoje proizvode našim sugrađanima. Kroz ovakav vid promocije različitih profila izlagača i proizvođača, omogućavamo da unaprede svoju ponudu, plasiraju svoje proizvode, ostvare poslovnu saradnju sa ostalim proizvođačima i da promovišu svoju delatnost, navodi se u saopštenju Pokreta gorana Novog Sada.

Narednu "Cvetnu pijacu" planiramo da organizujemo 20. i 21. maja.

Povezane informacije

Komentari

    Prikaži više 
     Prikaži manje

Ostavite komentar